My ignition light is staying on with the ignition turned off

Loom, lights, gauges, indicators & wiring
Hi everyone,

Bertha has bitten back yet again, I fitted a new loom and sorted most things out but now the cantankerous old monster has decided to keep the ignition light on when the ignition is off. I’ve checked the bulb holders are in the right place and I’m now puzzled :drunken: .......a lot! Has anyone else come across this problem or have any ideas?

John
JohnandJo2005
.
 
Posts: 15
Joined: Sun Apr 12, 2015 10:18 am
Location: Ryton on Dunsmore Warwickshire

Great Britain (GB) UK England (.g)

dynamo or alternator ????

take the leads of either as you are back feeding and will burn them out,
Image

When its done its done (for now)
Derv Turbo Power (Joosed)
User avatar
woodywoodchipper
.
 
Posts: 3754
Joined: Sun Nov 07, 2010 5:11 pm
Location: up to my neck in dudu
Awards: 7
Contributions 2011 (1) Contributions 2012 (1) Contributions 2013 (1) Contributions 2015 (1) Contributions 2016 (1)
Contributions 2017 (1) Contributions 2018 (1)

United Kingdom (uk) UK Lancashire (lk)

It’s on an alternator
JohnandJo2005
.
 
Posts: 15
Joined: Sun Apr 12, 2015 10:18 am
Location: Ryton on Dunsmore Warwickshire

Great Britain (GB) UK England (.g)

have you secured all the earths,

is it a modified harness or a proper built one??
Image

When its done its done (for now)
Derv Turbo Power (Joosed)
User avatar
woodywoodchipper
.
 
Posts: 3754
Joined: Sun Nov 07, 2010 5:11 pm
Location: up to my neck in dudu
Awards: 7
Contributions 2011 (1) Contributions 2012 (1) Contributions 2013 (1) Contributions 2015 (1) Contributions 2016 (1)
Contributions 2017 (1) Contributions 2018 (1)

United Kingdom (uk) UK Lancashire (lk)

Have you fitted an LED ignition light?
Image
User avatar
Panky
.
 
Posts: 1071
Joined: Sun Mar 22, 2015 6:00 pm
Location: Cheshire

United Kingdom (uk) UK England (.g)


Return to Electrics, Instrumentation & Security



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests